Få vores nyheder på mail

Ingen støj, ledning eller bekymringer: Sony lancerer WF-1000XM3 med industriledende støjreducering[1]

Pressemeddelelse   •   Jul 05, 2019 06:00 CEST

  • Nyd kvalitetslyd, som du kender det fra 1000X-serien, med Sonys nyeste trådløse in-ear hovedtelefoner
  • Oplev et nyt niveau af stilhed med Dual Noise Sensor-teknologi og HD Noise Cancelling Processor QN1e
  • Trådløst design, stabil forbindelse og komfortabel pasform giver fuld frihed under afspilning
  • Lang batterilevetid og Quick Charge-funktion vil revolutionere din daglige transport til og fra arbejde
  • Lyt på dine betingelser med Adaptive Sound Control, stemmeassistent og touch-sensorer, der kan indstilles efter dine behov

Sony udvider i dag den anmelderroste 1000X-serie med tilføjelsen af WF-1000XM3, der er Sonys seneste skud på stammen af ægte trådløse in-ear hovedtelefoner. Sonys industriledende støjreducering er blevet forbedret med den nye HD Noise Cancelling Processor QN1e-chip og Dual Noise Sensor-teknologi, der leverer exceptionel støjreducering, så du kun hører musikken og intet andet.

Næste niveau af stilhed

De nye WF-1000XM3 in-ear hovedtelefoner har Dual Noise Sensor-teknologi, der sammen med den nyudviklede HD Noise Cancelling Processor QN1e fanger og fjerner støj, så du kan fokusere på musikken. Takket være Dual Noise Sensor-teknologien, én freamadrettet mikrofon og én bagudrettet mikrofon på hovedtelefonen, er det muligt at opfange flere lyde omkring dig. Når lydene er opfanget, begynder den dedikerede HD Noise Cancelling-processor, QN1e, sit arbejde. Processoren skaber nemlig en spejlvendt lydbølge for at kompensere for den generende baggrundsstøj. Men processoren fjerner ikke blot støj på alle frekvenser: Den bruger også mindre strøm. Alt lige fra støj i flykabinen til byens larm bliver kraftigt reduceret af hovedtelefonerne, så musikken kommer i fokus.

Fantastisk lyd

1000X-serien er karakteriseret ved, at du kan nyde lyd i høj kvalitet. Det er naturligvis også tilfældet med WF-1000XM3 in-ear hovedtelefonerne, hvor du kan lytte til musikken, som kunstneren havde tiltænkt det. Den nye HD Noise Cancelling-processor, QN1e, sikrer nemlig en fantastisk lydkvalitet takket være 24-bit lydsignalbehandling og en chip med DAC og forstærkerfunktion. Med Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) bliver komprimerede digitale musikfiler, som f.eks. MP3-formatet, opskaleret for at komme tættere på den samme lydkvalitet som High-Resolution Audio. Fordyb dig derfor i lyd af højeste kvalitet, uanset om du lytter til musik eller ser de nyeste film på farten – og gør det kedelige pendlerliv til en sjov og afslappende flugt fra larmen omkring dig.

Ægte trådløs, ægte frihed

Det ægte trådløse design af WF-1000XM3 in-ear hovedtelefonerne giver dig mulighed for at bevæge dig frit uden at blive viklet ind i ledninger. WF-1000XM3 in-ear hovedtelefonerne er små og lette og alligevel med plads til den nyudviklede BLUETOOTH®-chip. Den sikrer simultan transmission af BLUETOOTH®-signalet, så både den højre og venstre hovedtelefon modtager lyden på samme tid, i modsætning til den traditionelle BLUETOOTH®-transmission, hvor lyden bliver videresendt fra venstre til højre hovedtelefon. Sammen med en optimeret antennestruktur giver dette en meget stabil forbindelse, så intet kommer mellem dig og musikken. Desuden betyder forbedringerne i latenstiden, at du kan fordybe dig i de nyeste film på en tilsluttet enhed.

WF-1000XM3 er designet til at give øget komfort og stabilitet i øret. Den ergonomiske struktur holder hovedtelefonerne på plads med tre kontaktpunkter i øret. Ydermere har de en overflade i højfriktionsgummi, der giver endnu bedre støtte. Med fire forskellige størrelser af hybride-ørepuder og tre størrelser af Triple Comfort-ørepuder, kan alle finde den rette størrelse.

Smart og nem

HD Noise Cancelling-processoren, QN1e, har et lavt strømforbrug, der øger batterilevetiden og afspilningstiden markant. Du kan lytte i op til 24 timer[2] med støjreducering slået til takket være det medfølgende etui, der også fungerer som oplader og giver et ekstra skud strøm på farten. Hovedtelefonerne har endda en Quick Charge-funktion, der giver 90 minutters batterilevetid på kun 10 minutters opladning.

For enkel betejning kan du bruge Quick Attention-funktionen til at kommunikere uden at fjerne dine hovedtelefoner. Placer blot din finger på touch-panelet på den venstre hovedtelefon for at sænke lydstyrken, så du f.eks. kan høre meddelelser eller bestille en drink. Med touch-sensorerne, der kan indstilles som du ønsker det[3], kan du nemt afspille, sætte på pause, springe sange over eller aktivere din taleassistent med enkle tryk. Desuden sætter Wearing Detection-funktion automatisk musikken på pause, hvis du fjerner en af hovedtelefonerne fra dit øre, og fortsætter afspilningen, når du sætter den i igen – på den måde misser du aldrig en strofe i sangen.

WF-1000XM3 er optimeret til Google Assistant[4], så du kan styre dem med din stemme. Hovedtelefonerne er også kompatible med Sony | Headphones Connect-appen, hvor du kan lave forskellige indstillinger af lyd, støjreducering, touch-sensorerne og meget mere.

Pris og tilgængelighed

Den nye WF-1000XM3-model vil få en vejledende udsalgspris på cirka 2.000 DKK og er tilgængelig fra midten af august.

For produktspecifikation, besøg: https://www.sony.dk/electronics/virkelig-traadloest/wf-1000xm3

For flere nyheder fra Sony, besøg: http://presscentre.sony.eu/

[1] Per 1. Juni 2019. Ifølge forskning af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-følgende retningslinier. Gælder for markedet, for ægte trådløse støjreducenrende hovedtelefoner.

[2]Op til 24 timer med støjreducering slået til (6 timer á 3 opladninger) og op til 32 timer med støjreducering slået fra (8 timer á 3 opladninger). Casen giver op til 3 ekstra opladninger.

[3]Kan indstilles via Sony | Headphones Connect appen.

[4]Google er et varemærke af Google LLC.