Få vores nyheder på mail

Imponerende og virkelighedstro detaljer med Sony BRAVIA 4K HDR

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

De nye 4K HDR-tv fra Sony byder på betagende billeder, elegant design og spændende, nye underholdningsmuligheder.

  • Bedste 4K-kvalitet nogensinde med optimeret HDR
  • X-tended Dynamic Range™ PRO og Slim Backlight Drive™ giver tre gange så høj lysstyrke1
  • Slankt og stilrent “Slice of Living”-design
  • Masser af muligheder med Android TV

Med Sony får du den bedste 4K HDR-oplevelse (High Dynamic Range) nogensinde. De nye 2016-modeller har imponerende høj kontrast, ægte farver og enestående skarphed i 4K – det hele takket være de unikke Sony-teknologier. BRAVIA®-seriens velkendte design når nye højder, og du får endda også indbygget Android TV med uendelig underholdning til hele familien.

HDR gør den unikke billedkvalitet fra Sony endnu bedre
De fleste af de nye 4K BRAVIA-tv understøtter HDR, og du får derfor det fulde ud af det stadigt voksende udvalg af HDR-indhold fra streamingtjenester som eksempelvis Netflix. Ved gengivelse af et større spektrum af lysniveauer tager HDR dig et skridt tættere på virkeligheden med spektakulær kontrast og farvegengivelse.

En unik feature for Sony er TRILUMINOS™ Display, der forbedrer HDR-oplevelsen med meget præcis farvegengivelse, hvilket giver dig farver, som almindelige tv ganske enkelt ikke kan matche.

Flagskibsmodellen i 2016-serien fra Sony hedder BRAVIA XD93, og det er det første tv med det unikke Slim Backlight Drive™ og X-tended Dynamic Range™ PRO, som forbedrer kontrast, lysniveau og farvegengivelse endnu mere. Resultatet er virkelighedstro billeder i et tv, der kun måler 11,8 mm på det smalleste punkt.

Den avancerede X1™ 4K-processor fra Sony sørger hvert eneste sekund for tusindvis af justeringer af opløsning, farve og lysniveau, hvilket frembringer det rene og livlige 4K-billede – uanset hvad du ser.

Stilrent “Slice of Living”-design
Med det nye, sofistikerede “Slice of Living”-design ser BRAVIA-modellerne bedre ud end nogensinde før. Designet er rent og geometrisk og passer perfekt ind i ethvert moderne hjem. Små farvenuancer i messing og sølv sørger desuden for ekstra varme og personlighed.

Oveni det lækre design kommer en ny kabelløsning, der gemmer dit ledningsrod af vejen, og med det nye vægbeslag kan du hænge dit XD93 op med kun 3,6 cm mellem væg og skærm.

Masser af muligheder med Android TV
Med Google Play får du glæde af en lang række apps, spil og anden underholdning, der er optimeret til den store skærm. Det er desuden nemt at dele din smartphone-skærm på tv’et, så alle i rummet kan følge med.

Voice Control er nu indbygget i fjernbetjeningen, så du hurtigt kan finde, hvad du søger via stemmestyring. Tryk på Voice-knappen og find film, programmer og andet spændende indhold.

Den nye serie af BRAVIA 4K Ultra HD-tv fra Sony er tilgængelige i Danmark fra foråret 2016.

1 Tre gange så høj lysstyrke som på et almindeligt LED-tv


 Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer.

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

Word-dokument