Gå til indhold
Hold årets fest med nye High Power-lydsystemer fra Sony

Pressemeddelelse -

Hold årets fest med nye High Power-lydsystemer fra Sony

  • Fyld rummet med musik med de nye High Power-lydsystemer fra Sony
  • Med 360˚LIVE-lyd og 360˚lyseffekter kan du for alvor sætte gang i festen
  • Den nye TAIKO-funktion giver dig adgang til forskellige DJ-effekter
  • Udfordr dine venner, og se, hvem der vinder titlen ‘Festens konge’


Sony lancerer tre nye “alt-i-en” High Power-lydsystemer til hjemmet: MHC-V81D, MHC-V71D og MHC-V41D, der sætter gang i festen og fylder ethvert rum med storslået lyd.


Fyr op for festen
Disse nye “alt-i-en” High Power-lydsystemer til hjemmet er skabt til at være festens midtpunkt med høj og kraftfuld lyd takket være den indbyggede ‘Spread Sound Generator’1. De nye V81D og V71D kommer med psykedeliske 360˚ lyseffekter, der lyser rummet op og skaber det perfekte festatmosfære. Derudover kommer V81D med 360˚LIVE Sound-funktion, mens V71D er udstyret med LIVE Sound-funktion.

Med den nye ”Gesture control” kan du nemt blive festens DJ, så der er ingen grund til at forlade din stue til fordel for en natklub – du har alt det vigtigste udstyr hjemme hos dig selv.

Den nye TAIKO-indstilling2 lader dig, som den japanske betydning af navnet indikerer, bruge dit High Power-lydsystem som en tromme. Sæt dit eget præg på dine yndlingssange ved at tappe på berøringspanelet og vælge mellem forskellige trommer. Du kan også bruge ”Gesture control” til at tilføje en række virtuelle instrumenter ved at swipe henover toppen af enheden. TAIKO fungerer også som et spil, hvor du tapper til rytmen og konkurrerer med dine venner om at få flest point.


Sjove funktioner, der imponerer dine venner
V81D, V71D og V41D har evnen til samle folk med deres unikke, interaktive funktioner, som sørger for, at alle tager del i festen. Hvorfor ikke fortælle dit netværk på de sociale medier, at du har en fest med “Party King”-funktionen. Med den tilhørende app “Fiestable” kan du nemt vise dine lydsystemer frem på de sociale medier takket være den nye deleknap.

Du kan også blive certificeret som “Festens konge” og indgå på en officiel festrangliste. Jo mere du fester, jo højere bliver din placering. Dine resultater kan endda give adgang til endnu flere nye instrumenter.

Med Wireless Party Chain-funktionen kan du koble mere end 50 kompatible lydsystemer sammen. Det er også muligt at tilslutte flere smartphones til højttalerne, så du og dine gæster kan skiftes til at være DJ og spille jeres yndlingssange.


Priser og tilgængelighed
De nye High Power-lydsystemer kan fås i Danmark fra april 2018 til forventede vejledende udsalgspriser:


1 På V71D og V81D

2 På V71D og V81D.

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder