Få vores nyheder på mail

Højttaleren danser til musikken

Pressemeddelelse   •   Jul 01, 2015 08:00 CEST

Sony viser i en betagende video, hvor imponerende lydkvaliteten er i MHC-V7D

Med MHC-V7D fra Sony bliver hele hjemmet forvandlet til et stort dansegulv – højttaleren sikrer den bedste lydkvalitet uanset musikkens lydniveau. Når først musikken er sat på, og du har skruet op, vil hele dit hjem føles som om, du er til den vildeste fest med vennerne.

For at illustrere dette har Sony i en imponerende video kombineret Cymatics (visuel repræsentation af lyd) med højttaleren MHC-V7D. I videoen vibrerer og danser både sand, maling og vand til den dybe bas og de lyse toner i Kieszas megahit “Hideaway”. Det ser helt uvirkeligt ud i videoen, hvor geometriske mønstre formes i sandet af vibrationerne fra forskellige lydfrekvenser, og ferrofluid (en magnetisk væske) danner fantastiske formationer af de elektromagnetismer, som bassen skaber i MHC-V7D.

Cole Paviour, Unit 9 Director, står bag den smukke video: “Vores mål var at give publikum en sanseoplevelse uden lige, som skulle afspejle de følelser, man får, når man befinder sig i samme rum som disse produkter.”

Se den flotte video her.

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.