Gå til indhold
MDR-1000X, SRS-XB5, SRS-XB3
MDR-1000X, SRS-XB5, SRS-XB3

Pressemeddelelse -

Gadgets under juletræet – Sony giver her sine bud på årets hårde pakker

Har du svært ved at finde de rigtige julegaver til dine kære? Fortvivl ikke – vi har samlet en liste over Sony-produkter, der gør julen sjovere for enhver.


Sony α6300-kamera ­til den avancerede fotoentusiast

Sonys prisvindende kamera er enhver fotoentusiasts drøm. Sony α6300 E-mount-kamera med APS-C-sensor er kompakt, let og udstyret med en lynhurtig autofokus. α6300 kan også optage 4K-film i professionel kvalitet, mens kameraets 24,2 millioner pixel Exmor CMOS-sensor leverer overlegen billedkvalitet selv ved svag belysning.


Vejl. udsalgspris: 

  • α6300 kamerahus – 10.000 kr.
  • α6300 med 16-50 mm objektiv – 11.500 kr.

Læs mere på: www.sony.dk


FDR-X3000Ret overlegent 4K Action Cam fra Sony

FDR-X3000R 4K Action Cam samler al billedekspertise fra Sony, så du stolt kan dele, gemme og vise dine film til fremtidige generationer. Det nye kompakte Action Cam indeholder et væld af teknologier, som aldrig før er set i et point-of-view-kamera.

Bl.a. behøver du ikke længere at bekymre dig om rystede videooptagelser - den nye, patenterede B.O.SS-teknologi fra Sony, gør at du skal blot fokusere på den aktivitet, du er i gang med.

Med AKA-FGP1 fingergrebet kan du med en enkelt hånd monitorere og betjene kameraet med Live-View Remote samt vinkle det op til ca. 120 grader og dermed lave spændende lav- og højvinkeloptagelser. Din nye bedste ven – på action-ferien eller som hele familiens ultra-kompakte videokamera til alle de øjeblikke, I ønsker at forevige i levende billeder.


Vejl. udsalgspris: 4.700 kr.
Læs mere på: www.sony.dk


DSC-RX100 III – professionel kvalitet i lommestørrelse

Med Cyber-shot™ RX100 III fra Sony får du masser af kræfter i et yderst kompakt design. RX100 III er et populært Cyber-shot™-kamera til dig, som sætter pris på rigtig god billedkvalitet, nem betjening og masser af features, der gør det let at dele dine billeder og videoer direkte på forskellige medier. Kameraet er desuden fremstillet i aluminium, så det både er let og smukt at se på.

Vejl. udsalgspris: 7.300 kr.
Læs mere på: www.sony.dk


GTK-XB5 - sæt gang i festen med nyt High Power-lydsystem

GTK-XB5 er et nyt High Power-lydsystem fra Sony, som giver din stue eller baghave den helt rigtige club- eller festivalstemning, når der skal være fest. Med stor og kraftfuld lyd, pulserende lys og trådløs forbindelse er de kraftfulde højttalere ideelle til dig, der elsker EDM eller lyd med tung bas. Ved et enkelt tryk på en knap kan du skrue endnu højere op for bassen, og uanset hvor højt du spiller dit yndlingsnummer, vil du altid opleve lyd i høj kvalitet og aldrig gå glip af et beat. Skal det være ekstra sjovt og underholdende, kan du lege med de brugerdefinerbare lysfunktioner og skabe forskellige effekter, så det hele passer til festens stil og stemning. GTK-XB5 kommer i farverne sort, rød, blå og grøn.

Vejl. udsalgspris: 2.100 kr.
Læs mere på: www.sony.dk


SRS-ZR5 – den trådløse universal-højttaler

SRS-ZR5 er en trådløs alt-i-én højttaler, der er udført i et tidløst og enkelt design og afspiller Hi-Res lyd, som gør lydoplevelsen i hjemmet endnu mere fantastisk. Med Sonys ZR5 kan du bl.a. også forbedre lyden fra dit tv. Kombiner f.eks. to ZR5 som trådløse baghøjttalere med en Sony soundbar for at få perfekt stereolyd.

Højttalerne kan naturligvis også bruges til at lytte til musik via WiFi som en del af dit multi-room-system og kan nemt monteres på væggen. SRS-ZR5 fås i sort og hvid.

Vejl. udsalgspis: 1.950 kr.
Læs mere på: www.sony.dk

SRS-XB3– trådløs, bærbar højttaler med Extra Bass

SRS-XB3 er en stilfuld, robust og transportabel højttaler, som er udstyret med en nyudviklet 48mm stor, komplet højttalerenhed og en dedikeret EXTRA BASS-knap. Højttaleren har et vandafvisende design og er derfor perfekt til at tage med overalt – ude som inde. Med 24 timers batterilevetid og NFC one-touch Bluetooth forbindelse kan du nyde din musik og tage den med dig overalt – uden afbrydelser. Højttalerne fås i farverne sort, blå, grøn og rød.

Vejl. udsalgspris: 1.450 kr.
Læs mere på: www.sony.dk

MDR-1000X – trådløse hovedtelefoner med markedets bedste støjreduktion

MDR-1000X er nyeste skud på stammen af hovedtelefoner fra Sony og har allerede vundet mange priser i Norden for sin støjreduktion, funktioner og flotte design.

Udover at være udstyret med branchens førende støjreduktion er 1000X også de første hovedtelefoner på markedet med en ‘Personal NC Optimizer’-funktion, der ved hjælp af en nyudviklet SENSE ENGINE™ skræddersyr støjreduktionen, så den passer perfekt til dine ører og omgivelser. Hovedtelefonerne har desuden en helt ny ‘Quick Attention’-indstilling, der øjeblikkeligt lader dig afbryde støjreduktionen ved at lægge hånden på ydersiden af ørekoppen, så du kan føre en samtale uden først at skulle tage hovedtelefonerne af. Med ‘Ambient Sound Mode’-indstillingen kan du vælge at lytte til din musik og samtidigt følge med i, hvad der bliver sagt rundt omkring dig.

Vejl. udsalgspris: 3.400 kr.
Læs mere på: www.sony.dk


h.ear on Wireless NC - stilrene, trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med støjreduktion

Sonys h.ear on Wireless NC-hovedtelefoner (MDR-100ABN) kombinerer et elegant design med stor hi-res lyd. De stilrene, trådløse Bluetooth-hovedtelefoner med specialdesignede puder til ørerne er udstyret med en Digital Noise Cancelling-feature og leverer en behagelig lytteoplevelse i op til 20 timer. Hovedtelefonerne fås i fem flotte og iøjnefaldende farver: Cinnobar-rød, bordeaux-pink, limegul, viridian blå og kulsort og er dermed et perfekt tilbehør til din hverdagsstil.

Vejl. udsalgspris: 2.500 kr.
Læs mere på: www.sony.dk

MDR-XB650BT – trådløse hovedtelefoner til bas-elskeren

‘EXTRA BASS’-hovedtelefonerne MDR-XB650BT er til dig, der ofte er på farten og ikke gider bøvle med ledninger, der filtrer eller hænger i vejen. De trådløse og lette hovedtelefoner fra Sony, der med en 30mm driver, indbygget ’bass booster’-struktur og ca. 30 timers batterilevetid, er designet til at levere en intens musikoplevelse – perfekt til dig der elsker musik med masser af bas. MDR-XB650BT fås i farverne rød, blå og sort.

Vejl. udsalgspris: 1.080 kr.
Læs mere på: www.sony.dkEXTRA BASS™ Sports Bluetooth® In-ear hovedtelefoner 

De tre nye, trådløse hovedtelefoner fra Sony giver dig det bedste udgangspunkt for din træning og aktive livsstil. Uanset om du skal en tur i fitnesscentret eller ud på en løbetur, kan du nyde den dybe, kraftfulde lyd fra EXTRA BASS, mens du booster din performance med de robuste MDR-XB80BS, de enkle MDR-XB50BS eller med MDR-XB70BThvor du får et par hovedtelefoner i et let og fleksibelt design, som kan følge dig hele dagen – også når du lytter til musik på farten eller vil foretage håndfri-opkald på telefonen.

Vejl. udsalgpriser:

  • MDR-XB80BS - 1.200 kr.
  • MDR-XB50BS - 650 kr.
  • MDR-XB70BT - 750 kr.


Sony BRAVIA 4K HDR tv’er til hele familien

Nyd 4K HDR-oplevelsen med et Sony BRAVIA 4K HDR tv, som giver fantastisk klarhed og detaljerigdom. Tv’ene byder på imponerende billedkvalitet, der er mere end fire gange så detaljeret som ved fuld HD-kvalitet. Film, tv-serier, billeder og indhold fra din smartphone fremstår dermed skarpere, flottere og langt mere detaljerede. I sit elegante Slice of Living-design forener Sony funktionalitet og æstetik, så du er sikret et tv, der ikke blot leverer en overlegen seeroplevelse, men som også smukt supplerer sine omgivelser.

BRAVIA ZD9 4K HDR–serien byder på den næste generation af tv-skærmteknologi, der gengiver dybere sort, højere lysstyrke og den virkelige verdens imponerende farver. Den nye "Z"-betegnelse indikerer et betydeligt spring fremad og er det ultimative inden for skærmteknologi. Med dette spring bringer Sony 4K High Dynamic Range (HDR) til et nyt niveau med ultra-kontrast og en endnu mere realistisk og nøjagtig farvegengivelse samt et elegant design, hvor der er tænkt på hver en detalje.

XD93 er den første tv-serie med det unikke Slim Backlight Drive™ og X-tended Dynamic Range™ PRO, som forbedrer kontrast, lysniveau og farvegengivelse endnu mere. Resultatet er virkelighedstro billeder i et tv, der kun måler 11,8 mm på det smalleste punkt. XD93 har over sommeren og efteråret vundet flere priser for sin uovertrufne billedkvalitet.

Med XD85-serien får du en bred farveskala med TRILUMINOS-skærm og forbedrede detaljer med 4K X-RealityTM Pro, hvilket sikrer en imponerende billedkvalitet. Samtidig fremstår tidligere skjulte områder med sort skygge og sollys nu fulde af klarhed og detaljer.

Vejl. udsalgspriser:

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale