Få vores nyheder på mail

​Gå sommeren i møde med produkter, som får dig i festivalstemning

Pressemeddelelse   •   Maj 30, 2018 09:00 CEST

Sommervejret er over os, og det kan kun betyde en ting: tid til festivaler, udendørsaktiviteter, picnic i parken eller fest på stranden. Men ingen fest uden musik. Uanset om du er til havefest med vennerne eller har planlagt den helt store festivaloplevelse i løbet af sommeren, har Sony skabt produkterne, der gør din fest lidt federe. 


Tag festen med dig med EXTRA BASStrådløse højttalere
De nye trådløse EXTRA BASS™-højttalere er ideelle til musikelskere og er udviklet til at give dig en altomsluttende lydoplevelse. Disse højttalere har lang batterilevetid, DJ-funktioner og leverer en kraftfuld lyd. Takket være LIVE SOUND-funktionen får du en fremragende lydkvalitet og en følelse af at være til livekoncert, uanset hvor du er placeret i forhold til højtaleren. 


De tre nye højtalere er desuden skabt i et robust design, der kan tåle en vild fest. Højtalerne er både vandtætte og støvafvisende, så de kan tåle en tur på stranden eller overleve en uge på festivalpladsen.

Med den nye Party Booster-funktion bliver højtalerne mere end blot et musikanlæg. Disse modeller er nemlig udstyret med stilfulde diskolys, der tilfører festen ekstra stemning med interaktive muligheder.

De tre højtalere kan købes hos udvalgte forhandlere til vejledende udsalgspris:
SRS-XB41 – 1.900 kr. (kan fås i farverne sort, hvid, mørkerød og mørkeblå)
SRS-XB31 – 1.350 kr. (kan fås i farverne sort, hvid, rød, blå og gul)
SRS-XB21 – 1.000 kr. (kan fås i farverne hvid, sort, rød, blå og gul)


Fyr op for festen med Sonys multifunktionelle High Power-lydsystemer
Tag festen til næste niveau med Sonys tre “alt-i-en” High Power-lydsystemer, MHC-V81D, MHC-V71D og MHC-V41D. Disse lydsystemer sætter gang i enhver fest og fylder rummet med storslået lyd. Med 360o indbygget lysshow og utallige DJ-effekter og funktioner til at sætte dit eget præg på musikken, er de nye High Power-lydsystemer festens naturlige midtpunkt. Disse alt-i-en-party-systemer er nemme at transportere og optager lidt plads. EXTRA BASS garanterer dyb bas og en intens festivaloplevelse.

De tre lydsystemer kan købes hos udvalgte forhandlere til vejledende udsalgspris: 
MHC-V41D – 3.400 kr. 
MHC-V71D – 5.000 kr.
MHC-V81D – 5.800 kr. 


Få en pause fra festen med WH-1000XM2 og WF-SP700N 
De nye støjreducerende høretelefoner giver dig mulighed for at trække dig væk fra festen og nyde præcis den musik, du sætter pris på, uden at blive forstyrret af omverdenen. Den trådløse around-ear-model WH-1000XM2 kommer bl.a. med Ambient Sound-tilstand, personlig NC-optimering, Quick Attention-funktion og op til 40 timers batterilevetid.

Har du brug for at få energien tilbage efter festlighederne, er SP700N den ideelle træningspartner. Høretelefonerne kombinerer digital støjreduceringsteknologi med Truly Wireless-design, som sikrer ultimativ trådløs frihed. Disse trådløse støjreducerende høretelefoner eliminerer alle forstyrrelser, så du kan fokusere på din træning. Derudover har SP700N en IPX4-klassificering og kan modstå både vand og sved, så intet kan stoppe dig fra at give den ekstra gas.

De to høretelefoner kan købes hos udvalgte forhandlere til vejledende udsalgspris:
WH-1000XM2 – 3.000 kr.
WF-SP700N – 1.500 kr.


Forevig minderne med det perfekte festivalkamera 

Ønsker du at fange ethver øjeblik i høj opløsning, er den ultrakompakte DSC-RX0 det perfekte kamera til din festivaloplevelse. Takket være det kompakte og robuste design, kan kameraet klare al slags vejr. RX0 er perfekt til at tage video og stillbilleder på egen hånd, men kan også bruges i en multi-kameraopsætning. Dette giver dig mulighed for at tage billeder, videoer eller "super slow"-optagelser fra forskellige vinkler. Desuden leverer RX0 højkvalitets billeder og video under selv udfordrende forhold, såsom en koncert om natten, i regnvejr eller i støvede omgivelser. Kameraet er velegnet til udendørsaktiviteter og er meget bekvemt på grund af dets kompakte størrelse.

RX0 kan købes hos udvalgte forhandlere til vejledende udsalgspris: 
DSC-RX0 – 6.700 kr.