Gå til indhold
​Fyr op for festen med kraftfulde bærbare EXTRA BASS højttalere fra Sony

Pressemeddelelse -

​Fyr op for festen med kraftfulde bærbare EXTRA BASS højttalere fra Sony

Sony udvider EXTRA BASSTM-serien med GTK-XB60 og GTK-XB90 højttalere

Forbedrede bastoner og blinkende lyseffekter, som matcher din musik

Lang batteritid i det indbyggede batteri sikrer, at du nemt kan starte en fest, hvor som helst

Sony har tilføjet to nye højttalere til EXTRA BASSTM-serien – GTK-XB60 og GTK-XB90. Højttalerne er større end andre modeller i serien når det kommer til lyd og størrelse, men er stadig både trådløse og bærbare – og lige til at have med sig. Med de nye funktioner kan du skifte til dén farve, der passer til netop din fest og gøre alle dine venner misundelige.

EXTRA BASSTM kommer med betydelige hardware-forbedringer, der sikrer, at højttalerne er i stand til at gengive kraftfuld lyd med højt lydtryk. Med den lange batteritid og tre forskellige strømforsyningstilstande kan du holde festen i gang til den lyse morgen, og med muligheden for at koble flere bærbare højttalere sammen er XB60 og XB90 ideelle til din fest.

Start en fest hvor som helst med XB60XB60 kommer med den velkendte EXTRA BASSTM teknologi og leverer op til hele 14 timers indbygget batteritid, hvilket gør den kraftfulde højttaler ideel til at tage med på farten. Du kan nemt holde gang i festen ved at skifte mellem AC-strømadapter-, indbygget batteri- og Stamina-tilstande, så din fest aldrig behøver at stoppe.

Men hvorfor nøjes med én højttaler? Med Wireless Party Chain kan du tilkoble op til ti EXTRA BASSTM-højttalere1 og få endnu mere lyd til din fest. Dine venner kan også deltage i det sjove – takket være muligheden for at tilslutte flere enheder samtidig, kan I forbinde op til tre smartphones, så I kan være DJ’s på samme tid. Med det indbyggede mikrofonstik kan I tilmed synge med, når der skal holdes karaokeaftener.

Mærk bassen vibrere med den nye XB90Den nye EXTRA BASSTM GTK-XB90 har en `infinity´ spejlbelysnings-funktion til genskabelse af festivallens lys. Sammen med det høje lydtryk kombineret med lyseffekter vil du nemt kunne nyde illusionen om, at du ser og hører din yndlings DJ live.

GTK-XB90 kan holde i op til 16 timer med en opladning på blot fire timer og kan skifte mellem AC-strømadapter-, indbygget batteri- og Stamina-tilstande for at spare på batteriet, så din fest kan fortsætte hele natten.

Skræddersyede lyseffekterMed Sony Music Center og Fiestable-apps til din smartphone kan du skræddersy og styre højttalernes lyseffekter, bevægelseskontrol, sampler- og DJ-effekter, så du får fuld kontrol over din fest og dit dansegulv. Alternativt kan du lade din XB90 synkronisere lyset med musikken, så det skifter i takt med rytmerne fra musikken. Eller du kan koble flere EXTRA BASSTM trådløse højttalere2 sammen med Wireless Party Chain-funktionen, for at få mere gang i festen – hvor end du er.

Priser og tilgængelighed:

Begge højttalere kommer til de danske butikker i september 2017 og GTK-XB60 fås i sort, blå og rød, mens GTK-XB90 kommer i sort til følgende vejl. udsalgspriser:

  • GTK-XB90 – 4.200 kr.
  • GTK-XB60 – 2.900 kr.

Læs mere om ExtraBass højttalere her:

http://www.sony.dk/electronics/hi-fi-systemer/gtk-xb90

http://www.sony.dk/electronics/hi-fi-systemer/gtk-xb60

1 fra 2017 Extra Bass-serien (undtaget SRS-XB10)

2 Op til 10 kompatible højttalere

Emner

Tags


Sony Corporation er ansvarlig for Sony Group’s elektronikprodukter og -løsninger. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale

Relaterede nyheder