Få vores nyheder på mail

Fang dit livs vigtigste øjeblikke i 4K med den nyeste Handycam®-serie fra Sony

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

Med den nye Handycam®-serie fra Sony kan du gøre dine optagelser af hverdagen til værdifulde minder, som du kan nyde i 4K1 eller fuld HD.

  • FDR-AX53 4K Handycam
  • HDR-CX625 og HDR-CX450 HD Handycams

Flagskibsmodellen inden for dette års Handycam-serie fra Sony er det nye FDR-AX53 4K Handycam, som byder på både forbedret billedkvalitet og imponerende lyd. Den nye Exmor R™ CMOS-sensor med ca. 1,6 gange større pixels2 sikrer en usammenlignelig følsomhed – specielt ved svagt lys. Og det nye ZEISS® Vario-Sonnar T*-objektiv sørger for en forbløffende skarphed med 26,8 mm vidvinkel, 20x optisk zoom og 30x Clear Image Zoom3. Flotte detaljer i 4K gengives med Sony’s XAVC S format op til 100Mbps. Kameraet byder desuden på femakset billedstabilisering med Balanced Optical SteadyShot™ fra Sony samt den nye Intelligent Active4-tilstand, der kompenserer for kamerarystelser ved for eksempel løb.

Med den nye mikrofonstruktur, der optager fra hele fem forskellige retninger, leverer FDR-AX53 imponerende lyd til dine optagelser. Hvis du er til slowmotion-videoer, kan du optage med 100fps i fuld HD. FDR-AX53 har derudover en række professionelle funktioner som for eksempel et manuelt kontrolring, EVF, Time Code og User Bit for større fleksibilitet under optagelserne.

De to nye HD-kameraer HDR-CX625 og HDR-CX450 i Handycam-serien fra Sony byder på forbedrede billedstabilisering, hvor du finder avanceret Balance Optical SteadyShot med femakset Intelligent Active Mode i HDR-CX625 og optisk SteadyShot med femakset Intelligent Active Mode i HDR-CX450. Nye og spændende funktioner er Fast Intelligent-autofokus og Time-lapse Capture.

Som noget nyt kan du dele dine oplevelser med venner og familie i realtid med USTREAMTM, der streamer HD-video og lyd direkte fra dit Sony Handycam via trådløst internet.


Tilgængelighed
Det nye 4K Handycam fra Sony vil være tilgængelig i Danmark fra marts 2016, og de to nye fuld HD Handycams kan købes fra midten af februar 2016.

Vejl. udsalgspriser

  • FDR-AX53B - 8.500 kr.
  • HDR-CX625 - 4.000 kr.
  • HDR-CX450 - 3.000 kr.

Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer. 

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

Word-dokument