Gå til indhold
Fang alle livets detaljer i 4K med nyt, kompakt Handycam® fra Sony

Pressemeddelelse -

Fang alle livets detaljer i 4K med nyt, kompakt Handycam® fra Sony

Første 4K-videokamera med “Balanced Optical SteadyShot™”-billedstabilisering

  • Det nye FDR-AXP33 er cirka 30 procent mindre og 20 procent lettere end tidligere modeller fra Sonyii
  • 4K med høj bit rate på 100 Mbps giver de bedste videoresultater
  • Nye, professionelle funktioner sikrer større fleksibilitet
  • Nyd dine 4K-optagelser med “Super-sampled Full HD”-afspilning og “Trimming Playback” på dit HD-tv
  • To HD-videokameraer med “SteadyShot”-billedstabilisering og XAVC S-optagelsesformat for stabile billeder i høj kvalitet
  • Nyd dine minder på nye måder med “Highlight Movie Maker”, “Live Streaming” og “Multi Camera Control”
  • Indbygget projektor i FDR-AXP33 med hele 50 lumen

Når du har set resultatet, vil du aldrig gå tilbage til et almindeligt videokamera igen. Dette års Handycam-serie fra Sony fanger enhver detalje og begejstring i livet – og det hele optages i levende og fordybende 4K-kvalitet.

Fang alle detaljerne med 4K Handycam®

Flagskibsmodellen fra den nye serie af videokameraer fra Sony er Handycam FDR-AXP33, som åbner 4K-dørene for et endnu større publikum.

I takt med at salget af 4K-tv stiger i hele verden, stiger forbrugernes lyst til selv at producere 4K-indhold også. Med dette Handycam fra Sony kan du gemme alle dine dyrebare minder i 4K-kvalitet – lige fra familiesammenkomster til ferieoplevelser.

FDR-AXP33 er cirka 30 procent mindre og 20 procent lettere end det eksisterende FDR-AX100, hvilket gør videokameraet attraktivt for en endnu større målgruppe. Det giver en usammenlignelig billedkvalitet og ligger godt i hånden. Det er det første 4K-videokamera med “Balanced Optical SteadyShot” (B.O.SS), hvilket sikrer stabile og skarpe billeder under håndholdte optagelser. Dette kraftfulde billedstabiliseringssystem gør 4K-optagleserne exceptionelt klare og stabile – fra vidvinkel til telephoto. Selv hvis du bevæger dig, mens du zoomer, vil du opleve flotte, professionelle resultater.

Ligesom alle de andre 4K-videokameraer i 2015-serien fra Sony optager FDR-AXP33 i det effektive XAVC S-format, hvilket giver flotte 4K-optagelser, som er lette at gemme, redigere og dele. Den meget kvalitetsbevidste videograf kan endda optage i ekstra høj bitrate på 100 Mbpsiii. Takket være den store mængde af information i hvert eneste billede ser 4K-kvaliteten både renere og skarpere ud – selv små objekter i bevægelse, som for eksempel vandsprøjt fra en haveslange.

Sony har brugt sin erfaring fra professionelle videokameraer til blandt andet at indbygge et manuelt betjeningshjul på FDR-AXP33, som kan indstilles til funktioner som zoom, fokus og eksponering. FDR-AXP33 har også en ISO-kompatibel Multi Interface-sko, hvor du kan bruge en lang række tilbehør, som udvider dine kreative udfoldelsesmuligheder.

Takket være den forbedrede, højtydende elektroniske søger (EVF), som viser tre gange så mange deltaljer som dens forgængeriv, er det nu en fornøjelse at filme, uanset om solen skinner fra en skyfri himmel. Du får også en lys og klar “Wide Xtra Fine” LCD-skærm med “WhiteMagicTM”, hvilket hjælper dig til at se alle detaljer og toner på skærmen, uanset hvor du befinder dig. Du kan for eksempel se dine resultater på skærmen i fuldt sollys og tilpasse kameraindstillingerne med det samme.

Når du er færdig med at lave dine optagelser, kan du slutte FDR-AXP33 til dit 4K-tv via det medfølgende HDMI-kabel og genoplive de fantastiske minder i flotte farver og levende detaljer. Du får også flotte billeder, hvis du slutter dit 4K-kamera til et almindeligt tv med fuld HD. De store mængder 4K-data konverteres nemlig automatisk ned til fuld HD, hvilket resulterer i flotte afspilninger.

Som en lille ekstra detalje kan FDR-AXP33 trimme 4K-billeder ved at beskære baggrunden og fremhæve udvalgte dele, så skærmen udfyldes med fuld HD-kvalitet. Størrelsen af trimningen kan justeres via zoom-hjulet eller direkte på skærmenv.

Flere nye måder at optage og dele minderne på

Serien af videokameraer fra Sony har også fået en lang række forbedringer, som gør det sjovt at optage video. De tre modeller - HDR-PJ620, PJ410 og CX405 byder på flotte HD-optagelser og smarte billedstabiliseringsteknologier.

“Highlight Movie Maker” er standard på alle Handycam-modellerne. Med denne funktion kan du dele flotte, små film med sjove effekter og baggrundsmusik – uden brug af komplicerede redigeringsprogrammer. Videokameraerne finder og udvælger dine bedste optagelser ud fra eksempelvis smil, så du hurtigt kan dele dem på YouTube eller Facebook. Optagelserne gemmes i mp4, hvilket gør det nemt at dele dem via sociale medier.

På Handycam-modeller med indbygget projektor kan alle i rummet nyde de redigerede højdepunkter – nu med hele 50 lumen fra FDR-AXP33-kameraet.

De fleste nye modeller har også “Multi Camera Control”vi, som giver dig spændende, nye muligheder for at styre kompatible kameraer samtidigvii. Du kan for eksempel starte og stoppe optagelser, zoome, tage stillbilleder og ændre andre indstillinger. Du kan styre op til fem Action Cams eller “Lens-style”-kameraerviii samtidig.

“VCT-CSM1 Camera Shoe Mount” kan tilkøbes som tilbehør, hvorefter du kan sætte et andet kamera ovenpå dit Handycam. Det ene kamera kan filme i vidvinkel, og det andet kan filme i telephoto, mens du kan bevæge dig frit rundt.

Når du er færdig med dine optagelser, er det let at kombinere og sammensætte dem i PlayMemories Home og lave flotte effekter.

Med “Live Streaming” på de nye modeller kan du sende lyd og HD-video fra dit Handycam via et trådløst access point. Du kan streame fødselsdage og skolekoncerter direkte til internettet, så familie og venner kan følge med, mens det sker.

XAVC S-optagelser med høj bit rate på 50 Mbps og avanceret billedstabilisering (“Balanced Optical SteadyShot” eller “Optical SteadyShot” med “Intelligent Active”-tilstand) i hele den nye Handycam-serie sikrer knivskarpe optagelser uden irriterende rystelser. Der kan filmes med stor vidvinkel på hele 26,8 mm, hvilket er nyttigt til både ferier, udflugter og hverdagsliv.

Den nye Handycam-serie med 4K og fuld HD fra Sony kan allerede nu forudbestilles på sony.dk. Modellerne vil være tilgængelige i Europa fra februar 2015.

Vejledende udsalgspriser er:

FDR-AXP33 - 10.300 kr.

HDR-PJ620 – 4.300 kr.

HDR-PJ410 – 3.000 kr.

HDR-CX405 – 1.900 kr.

FDR-AX100 firmware-opdatering

Takket være en firmware-opdatering, som er planlagt til marts 2015, vil FDR-AX100 også understøtte optagelser i XAVC S 4K 100 Mbps.

i 3840×2160 pixels

ii FDR-AX100E

iii SDXC UHS-I U3 eller højere er nødvendigt for optagelse i 4K 100 Mbps

iv HDR-PJ810/820

v Minimum trimming-størrelse er 1920 x 1080

vi Kun med Wi-Fi-kompatible modeller

vii Kompatibelt med Wi-Fi-udstyrede kameraer fra Sony

viii Kompatibelt med FDR-X1000V, HDR-AS200V/AZ1/AS100V/AS20/AS30V og ILCE-QX1/DSC-QX30

ix VCT-CSM1 er kompatibelt med Handycam-modeller, som har “Multi Interface”-sko, og som understøtter “Multi Camera Control”-funktionen. Kamera og tilbehør må ikke veje mere end 300 gram. Den totale vægt af de to kameraer og tilbehør må ikke være mere end 1,8 kilo.

x Kun tilgængelig med kompatible Wi-Fi-modeller

xi SDXC Class 10 eller højere er påkrævet for optagelse i HD 50Mbps 

Emner

Tags


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale