Få vores nyheder på mail

Få vinylen til at synge med ny pladespiller fra Sony

Pressemeddelelse   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

  • Pladespiller til lydentusiasten med ’High-Resolution Audio’-kopiering, så du også kan nyde musik i høj kvalitet på farten
  • Enestående lydkvalitet takket være forbedret lydjustering og et nyudviklet arm- og sokkeldesign
  • Nyt og brugervenligt software til optagelse og redigering af vinyloptagelser


I takt med at vinylens popularitet atter vinder frem, lancerer Sony i dag en ny kvalitetspladespiller, der giver dig mulighed for at lytte til dine favoritnumre i enestående kvalitet – selv når du er på farten.1 Som verdens første giver Sony PS-HX500 dig mulighed for at omdanne dine vinylplader til ’High Resolution Audio’-filer (svarende til DSD-kvalitet), så du kan nyde den unikke lyd, lige meget hvor du er.

Alle detaljer i PS-HX500 er designet til at give vinylen den respekt, den fortjener. Alt lige fra den nyudviklede arm til selve sokkelen er skabt med henblik på at levere den bedst mulige lydoplevelse. Og med PS-HX500 bliver vinylen også transportabel, uden at miste den gode lyd. DSD-konverteren gør det nemlig muligt at omdanne de analoge plader til digitale filer i ’High Resolution Audio’-kvalitet (både DSD og WAV), så du kan tage vinyloplevelsen med dig overalt. Takket være den medfølgende software foregår konverteringen fra analog til digital enkelt og smertefrit. Softwaren giver også mulighed for at redigere, klippe og kombinere musikken, så du kan folde dig kreativt ud med dine yndlingsnumre.

1 Med enhver ’High Resolution Audio’-kompatibel afspiller


Tilgængenlighed og pris
PS-HX500 vil være tilgængelig i Danmark fra maj 2016 og kan fås til en vejl. udsalgspris på 5.000 kr.

Se det vedhæftede dokument for mere information og tekniske specifikationer.

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner indenfor elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

Word-dokument