Få vores nyheder på mail

Få førsteklasses lyd med de nye MDR-Z7M2-hovedtelefoner fra Sony

Pressemeddelelse   •   Aug 30, 2018 13:15 CEST

  • Forbedret lydkvalitet takket være teknologien fra Signature-seriens MDR-Z1R
  • Nyudviklet 70mm-driverenhed, aluminiummembran belagt med krystalpolymer, større magneter og Fibonacci-mønstret gitter1
  • Fantastisk lydkvalitet der giver en tredimensionel lytteoplevelse med rummelig lyd fra 4 Hz til 100 kHz
  • Ørepuder i trykaflastende polyuretanskum, som giver høj komfort i timevis

Sony annoncerede i dag MDR-Z7M2, efterfølgeren til de anerkendte MDR-Z7-hovedtelefoner. MDR-Z7M2 bygger videre på MDR-Z1R’s teknologier fra Signature-serien, såsom det Fibonacci-mønstrede gitter og et Φ4.4mm afbalanceret kabel.


Ekspertlyd til den sofistikerede lytter

MDR-Z7M2 kommer med nyudviklede driverenheder, som er blevet tilpasset fra MDR-Z1R og har en forbedretaluminiumsmembran belagt med krystalpolymer, som giver en klar og naturlig lyd i de mellemhøje toner. Membranens kuppel er blevet forstørret, og profilen optimeret, hvilket sikrer klar lyd i de mellemlave toner samt helt eminent lyd i de mellemhøje toner. Driverenheden indeholder en større magnet (dobbelt så stor i forhold til MDR-Z7), hvilket resulterer i stærkere drivkraft og dermed endnu større klarhed i musikken.

Det Fibonacci-mønstrede gitter er fremstillet af hærdet harpiks, som er både tyndt og stærkt på samme tid. Det minimerer lyddæmpning fra gitteret ved ultrahøje frekvenser og giver en ensartet gengivelse ved alle frekvenser.

Ydermere styrer Beat Response Control, en særlig akustisk port i selve ørekopperne, luftstrømmen bag driveren og optimerer membranbevægelsen ved gengivelse af lave frekvenser. Samtidig forbedres de transiente karakteristika for baslyd og leverer rytmen i musikken nøjagtigt.

Derudover inkluderer Z7M2 særlige blyfri lodde- og corson-legeringskontakter i hovedtelefonstikkene. Loddemetallet er udviklet af Sony og bliver brugt til at minimere tab i signalvejen samt for at sikre renhed ved kontakt. Corson-legering (som er en type kobber-legering) er et ideelt materiale til elektrisk kontakt i stik på grund af dens lave modstandsværdi og høje holdbarhed.

Kabler og tilslutningsmuligheder

Z7M2 kommer med to forskellige kabler; et ubalanceret standardkabel og et afbalanceret kabel. Begge kommer med skruelåsmekanisme som sikrer forbindelsen og forbedrer holdbarheden. Derudover er det afbalancerede kobberkabel sølvbelagt, for at give flere detaljer, mere jævn diskant og mindre lydforringelse.


Komfort i højsædet

Z7M2 kommer med ergonomisk designede ørepuder, der er udført med 3D-syninger, som giver en højere komfort og et afbalanceret tryk på hovedet. Selv ved lang tids brug, sikrer ørepuderne en ergonomisk pasform, der er designet til at passe perfekt til lytteren. Den tætsluttende struktur øger lufttætheden og minimerer lydtab, hvilket sikrer en kraftfuld bas. De bløde polyuretanskum-puder er fugtabsorberende og modvirker følelsen af at være indelukket, hvilket forlænger den behagelige lytteoplevelse.

Hovedbøjlen er fremstillet i syntetisk læder, mens skyderen i aluminiumslegering sikrer, at Z7M2 både er let og holdbart. Bøjlen har været igennem en særlig anodiseringsbehandlingsproces, som betyder, at den har opnået en ekstra hårdhed og er modstandsdygtig overfor ridser, som let kan opstå ved daglig brug. Derudover er der lagt særlig vægt på at skabe et design med en indadgående aksestruktur, hvor sidestykkerne kommer tættere på hovedet for at sikre stabiliteten. Z7M2 kommer ligeledes udviklet med lydløse mekanismer, som minimerer den mekaniske støj ved bevægelse i hovedtelefonerne, hvilket skaber en suveræn lytteoplevelse for den mest kræsne lytter.


Pris og tilgængelighed

MDR-Z7M2 hovedtelefonerne vil blive tilgængelige i butikker til oktober 2018 til en vejledende udsalgspris på 5.200 kr.

For mere information, besøg: www.sony.dk/electronics/hovedboejle-hovedtelefoner/mdr-z7m2


1Fibonacci-sekvensen er naturens eget nummereringssystem, der findes overalt - fra mønsteret i blades spiraler, til den optimale og ensartede fordeling af frø på en solsikke.