Få vores nyheder på mail

Et lille mirakel: Ny Action Cam Mini fra Sony giver dig helt nye vinkler

Pressemeddelelse   •   Sep 03, 2014 16:45 CEST

Sony lancerer HDR-AZ1VR, som er det mindste Action Cam nogensinde med en vægt på kun 63 gram. Det nye Action Cam Mini er cirka to tredjedel i størrelse og vægt i forhold til de eksisterende modelleri og er perfekt at have med på alle eventyrene.

  • Ny Live-View-fjernbetjening til håndleddet med GPS
  • Imponerende billedkvalitet med ZEISS Tessar®-objektiv, Exmor R™ CMOS-sensor og avanceret SteadyShot™-billedstabilisator
  • Stream video live via internettet med USTREAM™, og del dine oplevelser med vennerne med det samme
  • Med den gratis “Action Cam Movie Creator”-softwareii er det let at lave imponerende flotte film

HDR-AZ1VR er det mindste Action Cam nogensinde fra Sony. Du får imponerende lyd og billeder i fuld HD fra dette lille videokamera, som er klar til alle eventyrene.

Med Action Cam Mini kan du lave fantastiske første-person-vinkel-optagelser – på ferier, på bjergbestigninger, på cykelture eller blot på gåture. HDR-AZ1 vejer med sine 63 gram kun to tredjedele af sine større søskende i Action Cam-familien, men på trods af dette får du en lang række af de samme førende Sony-teknologier. Du kan for eksempel nyde godt af knivskarpe billeder i fuld HD og krystalklar stereolyd samt den avancerede SteadyShot-teknologi – alt sammen noget, der har gjort Action Cam fra Sony kendte. Action Cam Mini har et 170° vidvinkelobjektiv, som kan optage med en høj bit-rate på 50 mbps i XAVC S, hvilket langt overgår størrelsen på det lille kamera.

HDR-AZ1 er vandtæt med IPX4-standarden, så du skal ikke være nervøs for hverken skybrud eller mudderhuller. Hvis du har mod på endnu mere ekstreme eventyr, så beskytter det medfølgende vandtætte etui kameraet mod stød, tab, sand og i vand ned til fem meters dybdeiv.

Med til Action Cam Mini HDR-AZ1VR får du også den helt nye RM-LVR2V Live-View-fjernbetjeningv. Denne handy fjernbetjening til håndleddet med indbygget skærm kan bruges til meget mere, end blot at vise dine billeder – du kan også bruge den til at styre indstillinger, afspille videoer og slette optagelser, mens kameraet sidder på dit hoved eller på cykelstyret. Fjernbetjeningen kan desuden styre op til fem kameraer samtidig, hvilket er nyttigt, hvis du skal lave dramatiske optagelser med flere vinkler. Samtidig gemmer fjernbetjeningen GPS-informationer, som med det samme overføres til kameraet. GPS-funktionen i fjernbetjeningen er blandt andet en af grundende til, at det har været muligt at gøre dette kamera så meget mindre end de store søskende.

Når du er kommet hjem fra dine eventyr, kan du med det nemme og intuitive “Action Cam Movie Creator”-software lave flotte effekter og efterbehandlinger. Du får en lang række redigeringsfunktioner som for eksempel hastigheds- og afstandstilretning for at give optagelserne ekstra dybde – det er en god måde at genskabe hvert eneste sving og bump fra cykelbanen eller løbeturen. Samtidig kan du optage med en høj billedsekvens på 120 fps, hvilket giver mulighed for at lave flotte og jævne slowmotion-optagelser.

HDR-AZ1VR leverer imponerende, flydende og detaljerede optagelser – selv i dæmpet belysning og i skumringen – takket være den baggrundsbelyste Exmor RTM CMOS-sensor, et højkvalitets ZEISS-objektiv og den kraftfulde BIONZ XTM-processor fra Sony. Avanceret SteadyShotvi giver smukke og stabile billeder – selv når du går, cykler eller kører på motorcykel.

Kameraet kan streame live-videovii af dine optagelser til hele verden via USTREAM. Når du starter din live-video, kan du sende en besked via SMS, så dine venner kan være klar til at følge med. Du kan desuden se antallet af seere og optage den streamede video på et hukommelseskort.

Et udvidet tilbehørssortiment giver dig endnu flere muligheder end nogensinde før at bruge dit Action Cam Mini på, når du er på farten. Med rygsækstativet VCT-BPM1 er det let at fastgøre kameraet til en rem på din taskeviii. Med et BLT-CHM1 monteringskit til hovedet, som klikkes fast på en kasket, kan du nemt sikre fantastiske første-person-optagelser. Med det vandtætte etui SPK-AZ1 behøver du ikke bekymre dig om vandsprøjt, og den genopladelige batteripakke NP-BY1 fjerner frygten for at løbe tør for strøm. Tilbehørskittet ACC-TRDCY indeholder et batteri og USB-oplader. Der er desuden fire andre tilbehørskits, som er lavet specielt til Action Cam Mini, så du er sikker på, at dit tilbehør matcher din livsstil – om du kører på cykel, står på snowboard eller vandrer i bjerge. 

Du kan læse mere om Action Cam-produkterne samt se videoer på Sonys officielle hjemmeside: http://www.sony.net/actioncam.


i Ca. 63g inklusiv batteri. To tredjedel i størrelse sammenlignet med HDR-AS100V Action Cam
ii Kan downloades fra http://www.sony.net/actioncam/support/ fra starten af oktober 2014
iii Cirka-vægt inklusiv batteri
iv Op til 5 meters dybde og 30 minutters uafbrudt undervands ydeevne gør det muligt at fange aktiviteter under vandet som fx surfing og kajak. Fokus-funktion er ikke kompatibel med undervandsaktiviteter såsom snorkling
v RM-LVR2V sælges ikke separat
vi Ca. på samme niveau som i HDR-AS100V
vii Video opløsning er 1280×720 eller 640×480. Det kræver, at brugeren opretter en konto på video-streaming sitet samt smartphone, der kan tilsluttes Wi-Fi (tethering) eller Wi-Fi-nærværk
viii VCT-BPM1 rygsæks monteringskit sørger for at fastgøre kameraet til en rem på din taske


Tekniske specifikationer
Se PDF-filen for tekniske specifikationer.


Pris og tilgængelighed
Det nye HDR-AZ1 Action Cam Mini fra Sony er tilgængelig fra oktober 2014 og kan allerede nu forudbestilles på www.sony.dk. Vejledende udsalgspriser er:

  • HDR-AZ1VW  - 3.300,- kroner
  • HDR-AZ1VB  - 3.300,- kroner
  • HDR-AZ1VR  - 2.900,- kroner
  • HDR-AZ1  - 2.100,- kroner


Billeder
Billeder i høj opløsning kan findes på https://www.sonynordicimages.net/actioncam-series

For mere information, kontakt venligst:
Anna Persson, Jr. Product Manager, Handycam, Sony Nordic
Anna.persson@eu.sony.com

Eller
Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / 43 55 72 92

Eller (og for produkttest):
Ekaterina Bakhbava, kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications
sony@discus-communications.dk / 33 38 43 01


Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk. 


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Vedhæftede filer

PDF-dokument