Få vores nyheder på mail

Der er nu åbent for tilmelding til Sony World Photography Awards 2016

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2015 13:46 CEST

For niende år i træk får både fremspirende talenter og etablerede fotografer muligheden for at deltage i verdens største fotokonkurrence. I 2015 fik Sony World Photography Awards over 170.000 bidrag fra 171 lande – det højeste antal nogensinde.

Konkurrencens nominerede får deres billeder udstillet til Sony World Photography Awards-udstillingen i Somerset House i London. I år var der mere end 30.000 besøgende under udstillingen i Somerset House.

I år blev op til flere danskere udstillet på Sommerset House. I den professionelle kategori var Danmark repræsenteret af den tidligere vinder Jens Juul, der i år fik en tredjeplads i portrætkategorien for sin professionelle fotoserie ’Hair.’ I den nationale kategori fik Kaare Bak, Threin Ottossen og Mathias Strømfeldt første-, anden- og tredjepladsen og fik dermed også æren af at blive udstillet på Sommerset House.

Det er gratis at tilmelde sig på www.worldphoto.org, og konkurrencen er allerede nu åben for tilmelding. Der dystes i de fem kategorier: Professional, Open, Youth, National Awards og Student Focus. De nominerede bliver offentliggjort d. 23. februar 2016, og vinderne afsløres d. 21. april 2016. Udstillingen i Somerset House vil vare fra 22. april til d. 8. maj 2016. 

Læs den vedhæftede engelske pressemeddelelse for yderligere information.

Fotos: Jens Juul Jensen, Kaare Bak, Threin Ottossen og Mathias Strømfeldt

Sony udvikler og leverer produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til forbrugere og professionelle. Med en unik global position er Sony en førende pioner inden for elektronik- og underholdningsindustrien med særlig fokus på musik, foto og spil. Sony leverede i regnskabsåret 2014 et resultat på godt 68 milliarder dollars. Læs mere om Sony på sony.net og om Sony Danmark på sony.dk.

Vedhæftede filer

PDF-dokument