Få vores nyheder på mail

Dans gennem julenætterne med Sonys XB72 High Power-lydsystem

Pressemeddelelse   •   Nov 15, 2019 09:00 CET

Julen er lig med fest, og snart er det tid til at skrue op for hyggen. XB72 sætter gang i festen med dine yndlingssange, krydret med EXTRA BASS og lyseffekter, der skaber den perfekte atmosfære til dette års jule- og nytårsfester.

Sæt gang i festen!

Med XB72 bliver efterfesten eller en tur på klubben overflødig. Fest-højtaleren, der er på hele 470W, kan sagtens fylde alle rum med dine yndlingssange. Med et enkelt tryk på Live Sound-knappen får du en tredimensionel lydoplevelse, som med det samme skaber en fest-stemning i din egen stue.

Vil du tage festen til et niveau, som dine gæster og naboer aldrig glemmer? Det kan du ved at benytte Wireless Party Chain-teknologien, der kobler flere højtalere sammen via Bluetooth®, og skaber et endnu højere lydniveau.

Skab den perfekte fest

Holder du en spontan jule- eller nytårsfest for dine venner eller nærmeste? XB72 har indbygget LED-lysstriber i fronten, på toppen og i siderne. Desuden er der indbygget pulserende lys i selve højtaleren, og med et hurtigt blinkende stroboskoplys er det som at være på klubben. Med XB72 er det nemt og hurtigt at starte en fest: Hold din afspiller med NFC hen til lydsystemet eller forbind via Bluetooth® - så er du klar til at feste. Med Sony Music Center-appen får du fuld kontrol over højtalerens lydindstillinger, mulighed for at vælge dine yndlingsplaylister og meget mere.

Download Fiestable-appen for at give din fest en ekstra twist. Med den kan du nemlig styre lysets farver og aktivere DJ- og karaoke-funktionen. Tilslut lige så mange smartphones som du har lyst til for at skabe en fest i fællesskab – der er ingen begrænsninger.

Vejledende udsalgspris: 2.400 DKK

Om Sony Corporation

Sony Corporation er en kreativ underholdningsvirksomhed, der er bygget på et solidt teknologisk fundament. Med spil-og netværkstjenester, musik, billeder, elektronik, halvledere og finansielle tjenester, er Sonys formål at fylde verden med oplevelser gennem kreativitet og teknologi. For mere information, besøg http://www.sony.net/