Få vores nyheder på mail

And the Oscar for the most 4K-ready make-up goes to…

Pressemeddelelse   •   Feb 24, 2015 15:49 CET

Med det nye BRAVIA™ 4K Ultra HD-tv fra Sony må dette års Oscar-nominerede forberede sig på afslørende nærbilleder.

Sony præsenterer tre makeup-looks til den røde løber, der er skabt ved hjælp af nye makeup-teknikker. Med de nye looks kan bæreren stolt stå ansigt til ansigt med den mest detaljerede billedkvalitetsteknologi – 4K. De nye looks er designet af celebrity makeup-artisten Aimee Adams til at klare indtoget af BRAVIA 4K Ultra HD-tv’er, der viser fire gange flere detaljer end fuld HD.

Erfaring med filmstjerner

Adams har erfaring med makeup-arbejde for berømte ansigter som Helen Mirren, Michael Fassbender, Ralph Fiennes, Robert-Downey Junior, Rachel Weisz og Sienna Miller. Hun har brugt denne erfaring til at skabe et udseende, som støtter mødet med de imponerende detaljer, farver og kontraster i moderne 4K-teknologi. Mens HD-makeup har været på alle makeup-artisters læber længe, betyder 4K-tv nu, at det er muligt at se film i vores stuer med flere detaljer end nogensinde før. Med otte millioner individuelle pixels og smart billedbehandlingsteknologi kan de nye 4K-tv’er fra Sony analysere og forfine billederne. Dette betyder, at detaljerne bliver endnu bedre og farverne endnu flottere, hvilket resulterer i det mest livagtige billede på markedet.

Med dette i tankerne fokuserede Adams på topkandidaterne blandt dette års Oscar-nominerede, som alle ville være afhængige af kompliceret makeup for at sikre, at de tager sig bedst ud. De nye looks (som alle afspejler den øgede betydning, der tillægges farver, detaljer og kontrast som følge af fremkomsten af 4K-teknologi) blev anvendt på en rødhåret model med reference til Julianne Moore, en brunette med reference til Felicity Jones og en blondine i stil med Rosamund Pike.

4K-makeup er i øvrigt noget, som Rosamund Pike især vil være bekendt med, da hendes Oscar-nominerede film Gone Girl blev optaget i 4K. Adams skabte et "golden girl next-door« 4K-look til hende, mens hun tilføjede et stærkt strejf af farve med røde læber til det Julianne Moore-inspirerede look. Felicity Jones inspirerede til ’smokey eyes’ og ’nude’-læber som kontrast dertil.

Alt kommer til udtryk med 4K

Makeup-artist Aimee Adams udtaler: "Fremkomsten af 4K-teknologi betyder én ting for vores Hollywood-skønheder – spotlight på deres ufuldkommenheder! Dette gør forberedelsen samt måden at lægge makeup på ekstremt vigtig. Dette års Oscar-nominerede vil helt sikkert være afhængige af disse teknikker for at være klar til kameraerne denne søndag, så jeg glæder mig til at dele mine hemmeligheder med andre kvinder.”

Gildas Pelliet, chef for Marketing, Sony Europe, siger: "Sonys 4K-tv'er vækker virkelig sanserne med fantastiske billeder, der øger effekten af hver scene. Detaljeringsgraden, de virkelighedstro farver og kontrasten betyder, at seeren oplever det som at være til stede i filmen selv. Når du ser en film på et 4K-tv, oplever du alle følelser og udtryk, fra detaljer i ansigtet til stemningen på deres øjne."

Sony har i januar 2015 lanceret en række nye Ultra HD BRAVIA™-tv’er. De kommer til salg fra foråret og bringer overlegen billedkvalitet i et ultraslankt design og med super smarte oplevelser med Android TV.

Tv’ernes vigtigste funktioner

  • 4K-tv har over otte millioner pixels, hvilket betyder, at det bringer fire gange flere detaljer end fuld HD (1080)
  • Alt indhold bliver opskaleret til 4K og bringer din tv-oplevelse til et niveau, som du aldrig har set før
  • Ny X1-processor bruger smart billedteknologi til at forfine billeder og skærpe detaljer
  • TRILUMINOS Display tilbyder et bredere spektrum af farver og en større følelse af dybde, så det føles, som om du er inde i skærmen
  • X-Reality PRO er en detaljeforstærker, der opskalerer hver pixel, så de enkelte dele af hver scene analyseres og matches med en speciel billeddatabase for at skabe ekstremt livagtige detaljer
  • Udvidet Dynamic Range er en præcisions- og kontrastforstærker, der gengiver dybere sorte og lysere skygger
  • Berig din underholdning og styr ubesværet tv'et med din smartphone eller tablet takket være Android TV
  • Designet er tyndere med tv-modellen X90, som er verdens tyndeste 4K-tv på kun 4,9 mm. Det er et kunstværk

For mere information om Sony 4K Ultra HD-tv se 4k.sony.dk.

Oplev fantastiske detaljer i 4K ved at besøge dit lokale Sony Center eller nærmeste forhandler.

Om Aimee Adams:

Aimee Adams er en førende makeup-artist med en kundeliste, der omfatter alle fra Tom Ford, Elle Macpherson, Robert Downey Junior, Sienna Miller og Helen Mirren, Ralph Fiennes, Michael Fassbender og Rachel Weisz. Hun har også arbejdet med en lang række højt profilerede mærker som Burberry, Elizabeth Arden, Agent Provocateur, L'Oreal og Max Factor.

Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Vedhæftede filer

PDF-dokument