Gå til indhold
Sony udvider deres udvalg af 4K HDR tv’er med ny XE70-serie

Nyhed -

Sony udvider deres udvalg af 4K HDR tv’er med ny XE70-serie

Den nye XE70 4K HDR tv-serie byder på eksklusive teknologier fra Sony, der giver en enestående 4K-billedkvalitet med lysstyrke, farver og detaljer i HDR (High Dynamic Range)

Sony annoncerede i dag den nye 4K HDR XE70 tv-serie. XE70-serien er for alle, der ønsker at træde ind i den blændende verden af 4K HDR-film og tv. Nu kan du nyde timevis af underholdning i 4K HDR-kvalitet på Netflix eller Amazon Video – lige fra klassiske film til nye favoritter, populære og eksklusive tv-serier samt koncerter. Med uovertrufne detaljer, farver og kontrast samt en langt bredere vifte af lysstyrker hæver 4K HDR-kvaliteten for alvor standarden for din hjemmebiograf.

Enestående billedkvalitet

XE70-serien tilbyder Sony-teknologier, der sikrer en enestående seeroplevelse ved at få det bedste ud af 4K HDR-billedet, og leverer en realistisk lyd. Uanset hvilket indhold der vises på XE70, fremstår billedet med enestående klarhed takket være den kraftige billedbehandling fra 4K X-Reality™ PRO, hvor individuelle dele af hver scene analyseres og matches med en speciel billeddatabase, der uafhængigt adresserer tekstur, kontrast, farve og kanter for at producere et mere realistisk billede. Takket være Motionflow™ XR forbliver hurtige bevægelser ved eksempelvis sportsoptagelser eller actionfilm jævne og detaljerede.

Naturlig lyd

Foruden høj billedkvalitet leverer XE70-serien en fremragende lydkvalitet. Tv’erne er udstyret med eksklusive lydteknologier såsom ClearAudio+, der finjusterer tv-lyden til en fordybende surroundsound-oplevelse og gør det muligt at høre både musik, dialog og effekter med større klarhed og adskillelse. Med Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) bliver tabte frekvenskomponenter genoprettet for at skabe en mere naturlig lyd og rummelig følelse, hvilket betyder, at streamet tv og lavkvalitets-videoer kommer til at lyde betydeligt bedre. Derudover skaber Cinematisk S-Force Front Surround korrekt lydstyrke, tidsforsinkelse og lydbølgespektrum – kun ved hjælp af de venstre og højre højttalerkanaler – for at efterligne naturlige tredimensionale lydfelter.

Tilslutningsmuligheder

XE70-serien har indbygget Wi-Fi, der gør det muligt at tilgå streamingtjenester som Netflix, Amazon Video, YouTube og andre on-demand tv-apps. Desuden kan du browse på internet via den indbyggede Opera-browser.

Stilrent design

XE70-serien leveres i et elegant og minimalistisk design med smal aluminiumsramme. Den smarte kabelløsning skjuler alle kabler i den unikke fod på bagsiden og sikrer, at tv’et har et elegant udseende.

Priser og tilgængelighed

  • Den nye XE70 4K HDR tv-serie fås i fire størrelser: 43”, 49”, 55” og 65” oger tilgængelig i Danmark fra juli 2017. Priserne vil blive bekræftet på et senere tidspunkt.

Læs mere om XE70-serien her

Emner

Tags

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale