Få vores nyheder på mail

Sony EXTRABASS-højttalere sætter farver og bas til pisterne

Nyhed   •   Apr 06, 2017 08:00 CEST

Sony SRS-XB40

Professionelle stunt-snowboardere markerer afslutningen af åbningsdagen for verdens største musikfestival på sne med festlige lyseffekter og dyb bas med SRS-XB40 – trådløse højttalere fra Sony

Snowbombing er verdens største musikfestival på sne, der hvert år afholdes i Østrig. I år markerede professionelle snowboardere afslutningen af åbningsdagen ved at køre ned ad pisterne iklædt dragter med LED-lys og udstyret med trådløse SRS-XB40 højttalere fra Sony. Med ekstra dyb bas og festlige lyseffekter fra XB40 kunne festivaldeltagere dermed afslutte dagens skiløb på pisterne og varme op til festivalens legendariske afterskiing.

Begivenheden er blevet fanget på film og kan ses her


Om Sony SRS-XB40
EXTRABASS-serien fra Sony sætter gang pulsen med en vibrerende bas. Med SRS-XB40 får du kraftfuld lyd med buldrende bas og lyseffekter, som skaber en festlig stemning. Højttalerne sætter gang i hvilken som helst fest både indendørs og udendørs og med op til 24 timers batterilevetid kan festen fortsætte til de lyse timer. Læg dertil de nye, seje festfunktioner, som inkluderer klart lys, der blinker i takt med musikken, DJ-effekter, som gør din fest personlig og genial vandafvisende design til de uforglemmelige nætter. Vil du give den endnu mere gas, kan du tilslutte op til 10 højttalere med ”Wireless Party Chain”-funktionen og få musikken til at brage hele vejen rundt.

SRS-XB40 er allerede tilgængelig i Danmark og kan fås i blå, sort og rød til en vejl. udsalgspris på 2.000 kr.

Vedhæftede filer

PDF-dokument