Gå til indhold
​Deltag i Sonys RX0 filmkonkurrence og vind kameraudstyr

Nyhed -

​Deltag i Sonys RX0 filmkonkurrence og vind kameraudstyr

Sony har åbnet op for en europæisk RX0 filmkonkurrence1, der skal udfordre spirende filmskabere og filmentusiaster til at skabe kreative projekter ved hjælp af det kompakte multikamera RX0.

Ansøgere kan søge om at være med i konkurrence på Sony Community-hjemmesiden, ved at beskrive deres film-idé, og hvordan de vil udnytte de kreative muligheder, som RX0 tilbyder. Ansøgere, som går videre i konkurrencen, får mulighed for at låne op til flere RX0-kameraer2 til at udføre deres idé. Projektet skal uploades på YouTube3 og på Sony Community-hjemmesiden.

Derudover har alle deltagere i konkurrencen chance for at vinde kameraudstyr fra Sony til en værdi på op til 5000 EUR. Hovedpræmien er det anerkendte full-frame kamera a7SII og SELP28135G-objektiv.


Tidsfrister Konkurrencen løber frem til d. 30. maj 2018 kl. 23.59. Vinderne bliver annonceret fredag den 22. juni 2018.

Deltag i konkurrencen på Sony Community-hjemmesiden.


1Konkurrencen er kun åben for folk bosiddende i de følgende lande: Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Luxembourg, Danmark, Norge, Finland, Sverige, Polen, Italien, Spanien og Portugal. Ansøgninger fra andre lande accepteres ikke.

2Særlige regler og vilkår foreligger og findes på konkurrencens hjemmeside.

3YouTube er den eneste accepterede platform i konkurrencen. Videoer, der bliver uploadet på andre platforme, vil ikke blive accepteret. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Signe Ann Klietsch

Pressekontakt Kommunikationsrådgiver for Sony - Discus Communications +45 31 12 30 42

Line Holm Hansen

Pressekontakt Head of PR Nordic +45 28 43 84 88

Relateret materiale